Дуже задоволений автошколою! Хороші викладачі, зрозуміле навчання та приємна атмосфера. Окрема подяка інструктору за терпіння й професіоналізм. Рекомендую!
autoshkola.com.ua
Артем Парпура
Дуже задоволений автошколою! Хороші викладачі, зрозуміле навчання та приємна атмосфера. Окрема подяка інструктору за терпіння й професіоналізм. Рекомендую!
autoshkola.com.ua
Артем Парпура
autoshkola.com.ua
Артем Парпура
autoshkola.com.ua
Артем Парпура
autoshkola.com.ua
Артем Парпура
autoshkola.com.ua
Анна Федорченко
Хочу подякувати автошколі «Карат», а саме філія на Драгоманова, 31 за можливість прийти до Вас на навчання, з легкістю вивчити теорію з Олександром та піти до найкращого інструктора по водінню Негрій Сергія. Це людина, яка навчила водінню з нуля. Дуже дякую за навчання, терпіння, за віру в мене, за сто пояснень на одне питання, за додаткові уроки. Людина, яка дійсно вірила в мене, та завжди підтримувала, якщо щось пішло не так. Завдяки Сергію, я подолала страх водіння, склала практичний іспит і стала водієм!
Тому якщо хтось хоче навчитися їздити за кермом на механіці тоді вам всім до Сергія. Не пошкодуєте!
Дякую Вам! Легкої Вам праці!
autoshkola.com.ua
Evelina Bochevar
Хочу щиро подякувати Чернецькій Катерині! Саме вона навчила мене водити з нуля. Пам’ятаю, як уперше сіла за кермо — почувалася дуже розгублено й некомфортно. Але з кожним заняттям ставало все краще, і багато в чому це завдяки Каті.
Вона завжди була уважною, терплячою, підтримувала мене та дуже легко й зрозуміло пояснювала всі моменти. На заняттях завжди панувала приємна, дружня атмосфера, а все було чітко та зрозуміло.
Дуже дякую Каті за навчання, підтримку та віру в мене! І, звісно, велике дякую автошколі Карат ❤️
autoshkola.com.ua
Влад
Чудова автошкола. Дякую інструктору Негрію Сергію за професійне наставництво та легке навчання
autoshkola.com.ua
Матвей Яременко
Чудова автошкола, дуже дякую інструктору Рудєву Сергію. Здав практичний іспит з 1 разу.Всім раджу
Тому якщо хтось хоче навчитися їздити за кермом на механіці тоді вам всім до Сергія. Не пошкодуєте!
Дякую Вам! Легкої Вам праці!
Вона завжди була уважною, терплячою, підтримувала мене та дуже легко й зрозуміло пояснювала всі моменти. На заняттях завжди панувала приємна, дружня атмосфера, а все було чітко та зрозуміло.
Дуже дякую Каті за навчання, підтримку та віру в мене! І, звісно, велике дякую автошколі Карат ❤️