Відгуки

• autoshkola.com.ua
    Дуже задоволений автошколою! Хороші викладачі, зрозуміле навчання та приємна атмосфера. Окрема подяка інструктору за терпіння й професіоналізм. Рекомендую!
  • autoshkola.com.ua
    Дуже задоволений автошколою! Хороші викладачі, зрозуміле навчання та приємна атмосфера. Окрема подяка інструктору за терпіння й професіоналізм. Рекомендую!
  • autoshkola.com.ua
  • autoshkola.com.ua
  • autoshkola.com.ua
  • autoshkola.com.ua
  • autoshkola.com.ua
    Хочу подякувати автошколі «Карат», а саме філія на Драгоманова, 31 за можливість прийти до Вас на навчання, з легкістю вивчити теорію з Олександром та піти до найкращого інструктора по водінню Негрій Сергія. Це людина, яка навчила водінню з нуля. Дуже дякую за навчання, терпіння, за віру в мене, за сто пояснень на одне питання, за додаткові уроки. Людина, яка дійсно вірила в мене, та завжди підтримувала, якщо щось пішло не так. Завдяки Сергію, я подолала страх водіння, склала практичний іспит і стала водієм!
    Тому якщо хтось хоче навчитися їздити за кермом на механіці тоді вам всім до Сергія. Не пошкодуєте!
    Дякую Вам! Легкої Вам праці!
  • autoshkola.com.ua
    Хочу щиро подякувати Чернецькій Катерині! Саме вона навчила мене водити з нуля. Пам’ятаю, як уперше сіла за кермо — почувалася дуже розгублено й некомфортно. Але з кожним заняттям ставало все краще, і багато в чому це завдяки Каті.

Вона завжди була уважною, терплячою, підтримувала мене та дуже легко й зрозуміло пояснювала всі моменти. На заняттях завжди панувала приємна, дружня атмосфера, а все було чітко та зрозуміло.

Дуже дякую Каті за навчання, підтримку та віру в мене! І, звісно, велике дякую автошколі Карат ❤️
  • autoshkola.com.ua
    Чудова автошкола. Дякую інструктору Негрію Сергію за професійне наставництво та легке навчання
  • autoshkola.com.ua
    Чудова автошкола, дуже дякую інструктору Рудєву Сергію. Здав практичний іспит з 1 разу.Всім раджу
  1. ...
Залишити відгук
Ми не бачимо і не зберігаємо ваші паролі. Вхід безпечний
Запишіться зараз та отримайте знижку на теоретичний курс!
10%
Задавайте питання Instagram Задавайте питання у Telegram