Відгуки

• autoshkola.com.ua
    Чудова автошкола, дуже дякую інструктору Рудєву Сергію. Здав практичний іспит з 1 разу.Всім раджу
  • autoshkola.com.ua
    Чудова автошкола!
    Дякую своєму інструктору Руднєву Сергію. Сергію, Дякую вам за базу та перші кілометри. Саме ви навчили мене вмикати передачі, не боятися машини та дали те найважливіше розуміння: «Я можу їздити». Це був чудовий старт! Окремий плюс «Карату» за суперзручний додаток, де можна самому вибирати інструкторів та легко бронювати уроки. Рекомендую!
  • autoshkola.com.ua
    Доброго дня.
    Дякую автошколі Карат, Троєщина, Червоної Калини 26 за здійснену мрію - водійське посвідчення, категорія В, МКПП
    Безпосередньо вдячна, Лілії Євгенівні та Наталії Олексіївні за теоретичний курс, за доступність та пояснення (іспит теорія з першої спроби - 0 помилок)
    Безпосередньо вдячна Ушко Андрію, моєму інструктору за навчання мене з нуля, за витримку, за досвід, терпеливість та за сумлінну працю.
    Ми це зробили
    Іспит ТСЦ з першої спроби - 1 помилка

Дякую
    Бажаю "Карат" розвитку, успіхів та гарних учнів)
  • autoshkola.com.ua
    Хочу від щирого серця подякувати автошколі,філії на Харківському шосе, а особливо інструкторам Євгену та Максиму.
    Мій син Назар успішно склав практичний іспит з першого разу, і це найкращий показник вашої роботи. Назар уже мав певні навички водіння, але саме Євген Веселка допоміг йому відшліфувати їх, як діамант. Спокій, терпіння, вміння пояснити навіть найскладніші моменти й підтримати тоді, коли це потрібно, — саме таким і має бути справжній інструктор.

Окрема подяка Ляшевському Максиму за заняття в Броварах. Завдяки цим урокам Назар почувався впевнено на маршрутах, які чекають на іспиті, і був добре підготовлений до реальних дорожніх ситуацій.

Для мене ця подяка особлива ще й тому, що свого часу Євген навчав керувати автомобілем і мене. Тому без вагань довірила йому навчання свого сина. І жодного разу про це не пошкодувала.

Щиро дякую вам за професіоналізм, людяність, терпіння і результат. Ви не просто навчаєте керувати автомобілем — ви допомагаєте людям стати впевненими водіями. Від усього серця дякую і рекомендую!
  • autoshkola.com.ua
    Філія на Харківському шосе.

Хочу щиро подякувати інструктору Євгену за його професіоналізм, терпіння та людське ставлення.
    Кілька років тому він навчав керувати автомобілем мене, а тепер займався з моїм сином Назаром. Назар уже мав навички водіння, але саме Євген допоміг йому відшліфувати їх, як діамант. Після занять з'явилася впевненість за кермом, спокій і розуміння дороги.
    Євген — це інструктор, який не просто навчає правилам і водінню. Він підтримує, пояснює без роздратування, знаходить підхід і допомагає повірити у свої сили. Саме тому до нього пішов навчатися син і саме тому хочеться рекомендувати звертатися своїм рідним і друзям.
    Дякую Вам за Вашу працю, терпіння і той результат, який Ви даєте своїм учням. Від щирого серця рекомендую!
  • autoshkola.com.ua
    Філія на Харківському шосе.

Хочу щиро подякувати інструктору Євгену за його професіоналізм, терпіння та людське ставлення.
    Кілька років тому він навчав керувати автомобілем мене, а тепер займався з моїм сином Назаром. Назар уже мав навички водіння, але саме Євген допоміг йому відшліфувати їх, як діамант. Після занять з'явилася впевненість за кермом, спокій і розуміння дороги.
    Євген — це інструктор, який не просто навчає правилам і водінню. Він підтримує, пояснює без роздратування, знаходить підхід і допомагає повірити у свої сили. Саме тому до нього пішов навчатися син і саме тому хочеться рекомендувати звертатися своїм рідним і друзям.
    Дякую Вам за Вашу працю, терпіння і той результат, який Ви даєте своїм учням. Від щирого серця рекомендую!
  • autoshkola.com.ua
    Вперше хочу з великою вдячністю звернутись, до автошколи «Карат» яка знаходить на Мінській. Нажаль теоретичні заняття, я отримала не в цій автошколі, про що дуже жалкую але практика- це підпал ваших сідниц
  • autoshkola.com.ua
    Хочу подякувати автошколі "Карат", філія на Дарниці за організацію навчання і підхід до кожного! Особлива вдячність інструктор Олександру Заваді ( на жаль, зараз вже не працює) за його навчання, віру в мене , а також витримку). Також дякую за додаткові уроки Євгену Веселці. Нарешті я склала іспит в СЦ, хоч і не з першої спроби)
  • autoshkola.com.ua
    Хочу висловити щиру подяку автошколі «Карат» за якісне навчання, професійний підхід та чудову організацію всього навчального процесу. Від початку навчання й до практичних занять я отримувала необхідні знання, підтримку та відповіді на всі свої запитання.

Окрему подяку хочу висловити інструктору Віталію Стадніченку. Це справжній професіонал своєї справи, який не просто навчає керувати автомобілем, а допомагає зрозуміти правила дорожнього руху, навчитися правильно оцінювати дорожню ситуацію та почуватися впевнено за кермом.

Під час занять Віталій завжди спокійно й доступно пояснював кожен елемент водіння, звертав увагу на помилки та допомагав їх виправити. Якщо щось не виходило з першого разу, він терпляче пояснював ще раз, доки все не ставало зрозумілим. Завдяки такому підходу з кожним заняттям зростала впевненість у власних силах, а керування автомобілем ставало дедалі комфортнішим.

Особливо хочеться відзначити його відповідальність, уважність, доброзичливість та вміння створити комфортну атмосферу під час навчання. На заняттях не було відчуття поспіху чи зайвого стресу — навпаки, кожен урок проходив продуктивно та приносив нові знання й досвід.

Щиро рекомендую автошколу «Карат» усім, хто хоче не просто отримати водійське посвідчення, а справді навчитися безпечно та впевнено керувати автомобілем. Велика подяка всьому колективу автошколи за професіоналізм, а Віталію Стадніченку — за терпіння, підтримку, людяність і внесок у підготовку майбутніх водіїв. Бажаю автошколі процвітання, вдячних учнів та ще більше успішних випускників!
  • autoshkola.com.ua
    Від щирого серця хочу подякувати Юрію Бартошевському за все, чого Ви мене навчили. Дякую за Ваше терпіння, спокій, підтримку та віру в мене навіть тоді, коли я сама хвилювалася. Кожне заняття було не лише корисним, а й приємним завдяки Вашому позитиву та вмінню знайти потрібні слова. Завдяки Вам я не просто навчилася керувати автомобілем, а й стала впевненішою в собі. Щиро бажаю Вам міцного здоров'я, щастя, вдячних учнів, успіхів у роботі та завжди безпечних доріг. Дуже дякую за все! Ви – чудовий інструктор і прекрасна людина!
  1. ...
Залишити відгук
Ми не бачимо і не зберігаємо ваші паролі. Вхід безпечний
Запишіться зараз та отримайте знижку на теоретичний курс!
10%
Задавайте питання Instagram Задавайте питання у Telegram