Від щирого серця хочу подякувати Юрію Бартошевському за все, чого Ви мене навчили. Дякую за Ваше терпіння, спокій, підтримку та віру в мене навіть тоді, коли я сама хвилювалася. Кожне заняття було не лише корисним, а й приємним завдяки Вашому позитиву та вмінню знайти потрібні слова. Завдяки Вам я не просто навчилася керувати автомобілем, а й стала впевненішою в собі. Щиро бажаю Вам міцного здоров'я, щастя, вдячних учнів, успіхів у роботі та завжди безпечних доріг. Дуже дякую за все! Ви – чудовий інструктор і прекрасна людина!
autoshkola.com.ua
Alina Konotop
Хочу щиро подякувати інструктору з водіння Негрій Сергію за професіоналізм, терпіння та індивідуальний підхід. Завдяки зрозумілим поясненням і спокійній атмосфері на заняттях,я добре опановувала навички керування автомобілем та з кожним разом відчувала себе впевненіше за кермом. Інструктор завжди уважно пояснював помилки, допомагав їх виправити та підтримував протягом усього навчання. Рекомендую всім, хто хоче навчитися водити без стресу та якісну підготуватися до іспиту! Дякую за чудове навчання!
autoshkola.com.ua
Катерина Набока
Хочу подякувати автошколі «Карат» в Харкові, і особливо інструктору Віктору Колюку. Це людина, яка дійсно любить свою справу. На заняттях завжди було спокійно, без криків і нервів. Якщо щось не виходило — пояснював стільки разів, скільки потрібно, поки не стане зрозуміло.
Саме завдяки Віктору я перестала боятися дороги й почала почуватися впевнено за кермом. Він навчає не просто скласти іспит, а реально керувати автомобілем та правильно реагувати в різних ситуаціях.
Якщо обираєте автошколу, то щиро рекомендую «Карат», а якщо хочете справді сильного інструктора — однозначно Віктора Колюка. Це людина, якій можна довірити своє навчання. Велике дякую за терпіння, підтримку та знання❤️
autoshkola.com.ua
Валентина Назарук
Хочу щиро подякувати автошколі «Карат» за чудову підготовку та підтримку! У свої 54 роки я вирішила здійснити давню мрію — навчитися водити автомобіль, і дуже рада, що обрала саме цю автошколу.
Навчання було доступним, спокійним і зрозумілим — навіть для тих, хто починає з нуля. Всі пояснення чіткі, без зайвого стресу, а атмосфера — дружня та підтримуюча.
Особлива подяка інструктору Галюку Євгенію за його терпіння, професіоналізм і вміння вселити впевненість. Завдяки йому я повірила в себе і навчилася впевнено кермувати.
Успішно склала іспит з водіння в СЦ 8041, і це для мене велике досягнення!
Рекомендую автошколу «Карат» усім, незалежно від віку — навчатися ніколи не пізно!
autoshkola.com.ua
Марина Елуніна
Навчалася практичному курсу з Наталією Поліщук. Заняття проходили в спокійній, комфортній атмосфері. Але в той же час інструктор вимоглива , допомагала розібратися з питаннями , які виникали по ходу водіння. Дякую за витримку і терпіння:)
autoshkola.com.ua
BodX
Дякую філії №4 (вул. Драгоманова, 31) та інструктору Сергію Негрію за його професіоналізм. Дуже приємно навчатись всьому. Всі елементи руху на автомобілі та паркування відпрацьовувались по багато разів. Дякую, що допомогли отримати водійське посвідчення!
autoshkola.com.ua
Yuliya Chala
Величезна подяка команді "Карат" філія Святошино. Найкраща автошкола!
Величезна подяка команді "Карат" філія Святошино.
Пройшовши навчання в автошколі "Карат" можу з впевненістю сказати що це найкраще місце для майбутніх водіїв.
Адміністратор Катеринка обличчя і серце автошколи( філія Святошино), оперативно вирішувала будь які організаційні питання та щиро вболіває за кожного учня.
Викладач теорії Світлана - майстер своєї справи. Її лекції це чітке і зрозуміле викладання матеріалу без зайвої і непотрібної інформації. Завдяки їй , теоретичний іспит склала без жодних проблем.
Інструктор з водіння Олександр Шелестюк - професіонал з великої літери та людина с залізним терпінням. З ним швидко подолала страх водіння. Олександр чітко розбирає кожну помилку та вчить думати на дорозі самостійно. Особлива подяка за ідеальне відпрацювання паркування та проїзду складних перехресть.
В автошколі Карат вас дійсно навчать їздити безпечно впевнено та с задоволенням!
autoshkola.com.ua
Вадим Золотарьов
Дякую інструктору за професійне навчання, мені завжди подобалося приходити на уроки водіння, дуже швидко я навчався завдяки Оксані Васильєвій
Іспит вдалося скласти з першого разу
autoshkola.com.ua
Інна Федчук
Інструктор -Васильєва Оксана.
Спокійна, позитивна
Комфортні уроки водіння
Доступно роз'яснює, пояснює до жрібниць
Дякую інструктору за якісне навчання та підготовку до іспиту.
Іспит успішно складено
Дякую за терпіння та отриманий досвід.
autoshkola.com.ua
Настя Белка
Хочу висловити величезну подяку автошколі «Карат» та моєму інструктору Ляпінському Сергію за професійне навчання, підтримку та продуктивні заняття.
Уроки проходили в комфортній атмосфері, усе пояснювалося зрозуміло та спокійно, завдяки чому я отримала не лише знання, а й впевненість за кермом.
Дякую за терпіння, уважне ставлення та цінний досвід. Дуже рада, що обрала саме вашу автошколу. Бажаю «Карат» подальшого процвітання, а інструктору — вдячних учнів та успіхів у роботі!
Саме завдяки Віктору я перестала боятися дороги й почала почуватися впевнено за кермом. Він навчає не просто скласти іспит, а реально керувати автомобілем та правильно реагувати в різних ситуаціях.
Якщо обираєте автошколу, то щиро рекомендую «Карат», а якщо хочете справді сильного інструктора — однозначно Віктора Колюка. Це людина, якій можна довірити своє навчання. Велике дякую за терпіння, підтримку та знання❤️
Навчання було доступним, спокійним і зрозумілим — навіть для тих, хто починає з нуля. Всі пояснення чіткі, без зайвого стресу, а атмосфера — дружня та підтримуюча.
Особлива подяка інструктору Галюку Євгенію за його терпіння, професіоналізм і вміння вселити впевненість. Завдяки йому я повірила в себе і навчилася впевнено кермувати.
Успішно склала іспит з водіння в СЦ 8041, і це для мене велике досягнення!
Рекомендую автошколу «Карат» усім, незалежно від віку — навчатися ніколи не пізно!
Величезна подяка команді "Карат" філія Святошино.
Пройшовши навчання в автошколі "Карат" можу з впевненістю сказати що це найкраще місце для майбутніх водіїв.
Адміністратор Катеринка обличчя і серце автошколи( філія Святошино), оперативно вирішувала будь які організаційні питання та щиро вболіває за кожного учня.
Викладач теорії Світлана - майстер своєї справи. Її лекції це чітке і зрозуміле викладання матеріалу без зайвої і непотрібної інформації. Завдяки їй , теоретичний іспит склала без жодних проблем.
Інструктор з водіння Олександр Шелестюк - професіонал з великої літери та людина с залізним терпінням. З ним швидко подолала страх водіння. Олександр чітко розбирає кожну помилку та вчить думати на дорозі самостійно. Особлива подяка за ідеальне відпрацювання паркування та проїзду складних перехресть.
В автошколі Карат вас дійсно навчать їздити безпечно впевнено та с задоволенням!
Іспит вдалося скласти з першого разу
Спокійна, позитивна
Комфортні уроки водіння
Доступно роз'яснює, пояснює до жрібниць
Дякую інструктору за якісне навчання та підготовку до іспиту.
Іспит успішно складено
Дякую за терпіння та отриманий досвід.
Уроки проходили в комфортній атмосфері, усе пояснювалося зрозуміло та спокійно, завдяки чому я отримала не лише знання, а й впевненість за кермом.
Дякую за терпіння, уважне ставлення та цінний досвід. Дуже рада, що обрала саме вашу автошколу. Бажаю «Карат» подальшого процвітання, а інструктору — вдячних учнів та успіхів у роботі!